Územní plán města Liberce VI.  

Posted by JSilhavy in

Beseda šestá
17.3.2011 proběhlo šesté setkání s občany Liberce nad koncepcí nového územního plánu, tentokrát pro území Kunratice u Liberce, Starý Harcov - sídliště Kunratická a Franklinova, Liberec - sídliště Králův háj. Besedním místem byla jídelna ZŠ Aloisina výšina (mapa). Jídelna byla hezká a oproti jídelně v Ruprechticích byl cítit dnešní oběd. Úvodní část koncepce územního plánu si přišlo poslechnou na osmdesát pět libereckých občanů. Architekt Plašil vyzdvihl zástavbu sídliště Králův háj jako urbanistickou hodnotu tohoto území.
Připomínkovala se dopravní výstavba u zatáčky Kunratická a zrušení několika garáží. Lokálním centrem má být území pod Železnou Rudou k ulici Kunratická. Možná zástavba území bývalé nové nemocnice. Zdůvodnovalo se zrušení zahrádek na Kunratické ulici (3.28) na změnu servisního využití, kruhový objezd (4.53), výše uvedené lokální centrum (4.02 - 4.06), zástavba území podél od NC Luna (Kunratické ulice) ke Kunraticím (3.30) by působilo jako protihluková stěna, lipová álej (4.11). Rovněž se rovinula diskuse nad budoucností NC Luna, a proč se má stavět nová nákupní zona.
Záverečná slova primátora byla odměněna potleskem. Vyčleněný čas byl dostačující.

Doprava MHD číslo 22 směr Kunratická sídliště.
zdroj: JSilhavy, Nokia 6300, Radnice, Jiná možnost fotografování není.Technorati
Pod čarou
21.3.2011 Na šesté besedě byl pořízen zvukový záznam s grafickým doprovodem a mapovým výřezem dané oblasti.
Bod k nej besedám nového územního plánu: nejmladší občan na besedě (10 měsíců).

This entry was posted on pátek 18. března 2011 at 12:38 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

0 komentářů

Okomentovat

Add