Územní plán města Liberce V.  

Posted by JSilhavy in

Beseda pátá
15.3.2011 proběhlo páté setkání s občany Liberce nad koncepcí nového územního plánu, tentokrát pro území Kateřinky u Liberce a Radčice u Krásné Studánky. Besedním místem byla opět jídelna ZŠ nám. Míru (mapa). Besedě bylo účastno na 120 libereckých občanů. Vůbec poprvé zde při představování navrhovatelů zazněl potlesk.
Zásadní veřejnou stavbou podle nového územního plánu bude pro toto území vodojem v Radčicích u křižovatky Nad Slují a V Rokli(11.61). Dále velká zástavba (11.73 - 11.79 a 11.86) podél ulice Raspenavská a zástavba vyšších budov (SC3) u křižovatky Výletní a Polední. Nová dopravní komunikace propojující ulice Raspenavská a V Tůní s křižovatku na Výletní. Koncepčně je to velký zásah do této části Liberce.
V horních Kateřinkách výrazná výstavba nehrozí, poněvadž území je koncepčně ustálené. Možnosti výstavby se týká jen velmi malých pozemků v ulici Nad Piánovkou (2.06) U Lesního divadla (2.05) a v ulici Pod Dračím kamenem (2.01). Za pozornost stojí i veřejná komunikace Pod Koupalištěm a Ladova (2.04).
Doprava MHD číslo 25 směr Ruprechtice sídliště s výstupem a nástupem ve stanici Ruprechtice náměstí.
zdroj: JSilhavy, Nokia 6300, Radnice, Jiná možnost fotografování není.Technorati
Pod čarou
21.3.2011
Na páté besedě byl pořízen zvukový záznam s grafickým doprovodem a mapovým výřezem dané oblasti.

Bod k nej besedám nového územního plánu: poprvé zazněl potlesk v úvodu i závěru besedy.

Vysvětlení čísel v závorkách - Čísla v závorkách jsou převzaté hodnoty z koordinačního výkresu, přičemž číslo před tečkou označuje území (2 - Kateřinky, 11 - Radčice) a číslo za tečkou sektor daného území. Byl použit koordinační výkres číslo dva.

This entry was posted on středa 16. března 2011 at 08:11 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

0 komentářů

Okomentovat

Add